Leisteen laten behandelen • Vrijblijvende proefbehandeling
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Tijd om uw leisteen vloer te laten behandelen?

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Leisteen laten behandelen door een deskundig bedrijf

Jarenlang lopen, dansen en schuiven over de leisteen vloer zorgt voor slijtage. Maar er moet ook geleefd worden natuurlijk. Toch kan het zijn dat de leisteen vloer na al deze tijd onderhoud nodig heeft. Marmer Behandelen heeft meer dan 30 jaar ervaring in het behandelen van leisteen. De staat waarin uw leisteen vloer verkeert is belangrijk voor ons om te weten. Op basis hiervan kiezen wij de wijze van behandelen. In sommige gevallen voldoet een simpele reiniging om de vloer weer nieuw leven in te blazen. Indien het reinigen niet voldoende zal zijn, dan raden wij aan om het leisteen te impregneren. Wij geven u na deze behandeling ook gratis advies hoe u het beste uw leisteen vloer kunt onderhouden en schoonmaken. Op die manier kunt u nog langer genieten van uw schitterende vloer.
De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Waarom kiest u voor Marmer Behandelen voor uw leisteen onderhoud?
Wij hebben al meer dan dertig jaar ervaring in het renoveren, repareren, schuren, slijpen, impregneren en kristalliseren van alle soorten natuursteen. Onze producten en methodes komen uit Spanje, waardoor wij uniek zijn in Nederland. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw vloer te bekijken. U kunt ons ook telefonisch benaderen en foto’s toesturen van uw natuurstenen vloer. Zo kunnen we samen de conditie van uw vloer bespreken en u een eerste indicatie geven wat de kosten ongeveer zullen zijn. Om u te overtuigen van ons vakmanschap bieden we één gratis proefbehandeling aan. Hierbij demonstreren wij de behandeling op 2m2 die uzelf uitkiest. Indien u tevreden bent over het proefstuk, starten we gelijk met de werkzaamheden. Binnen een dag kunt u weer genieten van een prachtige vloer. Ook service staat bij ons hoog in het vaandel. Echter waar normaal het meubilair in huis kan blijven staan, zal bij het impregneren van de vloer het meubilair uit huis moeten. Op deze manier kunnen wij zorgdragen voor het allerbeste resultaat .
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
338
Beoordelingen
- Veenendaal
8
"de vloer kon weer mooi worden"
We hebben goede ervaringen met het bedrijf "marmerbehandelen" de afspraken werden goed nagekomen. Zo werd er 's ochtends vooraf ter plekke een voorbeeld gemaakt zodat we konden kiezen uit een licht reiniging of een grondige reiniging. Direct werd er keurig opgemeten en de kosten afgesproken. De medewerkers waren deskundig en correct. Ik heb er met genoegen naar gekeken. Het resultaat was een prachtige vloer. Die we vanaf mooi gaan houden en waar we als dat nodig mocht zijn weer het bedrijf "marmerbehandelen" zullen vragen dit te doen. Met vriendelijke groet, Marten van der Zee
16.04.2021
- Amsterdam
10
100% aanbevolen!
Na bijna 22 jaar was het de hoogste tijd om onze marmeren vloer (rose aurora) een behandeling te laten geven. Geen idee wie daarvoor in te schakelen, dus op internet gezocht en uitgekomen bij Marmerbehandelen.nl, ook omdat die bij ons uit de buurt komen en hele goede recensies hebben voor hun gekozen. Na wat speurwerk op internet besloten om hen de opdracht te gunnen. Omdat wij nog wat andere werkzaamheden willen laten uitvoeren was het puzzelen om alles qua planning te laten aansluiten. Daar hebben zij zeer goed en flexibel op ingespeeld. Het werk is inmiddels uitgevoerd naar grote tevredenheid. Onze [...]
14.04.2021

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again