Kwartsiet onderhoud • Vrijblijvende proefbehandeling
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Dit is onze adviespagina over, onder andere, onderhoud van Kwartsiet

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Kwartsiet onderhoud

Een kwartsiet vloer is meestal te herkennen aan de glimmertjes die het bevat, afhankelijk van het soort kwartsiet. Door deze eigenschappen is kwartsiet goed te gebruiken als vloertegel voor zowel binnen als buiten. Een nadeel van een natuurstenen vloer, zoals kwartsiet, is dat de vloer vlek- en zuurgevoelig is. Ons advies is dan ook om kwartsiet in principe altijd te laten impregneren om het te beschermen tegen vet, olie en zuur. Wij gebruiken hiervoor een zogenoemd impregneermiddel dat diep in de steen doordringt en zich verankert. Naar wens kan een middel worden gebruikt met een neutraal of kleurverdiepend effect. De kosten die gepaard gaan met deze vorm van onderhoud zijn onder meer afhankelijk van de grootte van uw vloer, maar ook van uw wensen.
Wie voor een kwartsiet vloer kiest, kan daar in principe een leven lang van genieten. Kwartsiet komt vooral voor in de kleuren grijs, crème, geel en rood. Per soort kan het uiterlijk verschillen van regelmatig tot zeer onregelmatig. Ook het splijtoppervlak verschilt van ruw tot vrijwel glad. Een kwartsieten vloer is vlekgevoelig, dus onderhoud is van groot belang voor de optimale levensduur van de vloer. Professioneel onderhoud is ook nodig zodat de vloer zijn mooie, rustieke uitstraling te allen tijde kan behouden. Uiteraard krijgt u na verloop van tijd te maken met gebruikerssporen. Oneffenheden en kleine krassen kunnen wij afslijpen of professioneel wegwerken met unieke producten en methodes afkomstig uit Spanje. Daarmee onderscheiden wij ons van andere onderhoudsbedrijven die vaak reguliere middelen gebruiken.
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
1 gratis behandeling voor uw kwartsiet vloer
Om u te overtuigen van onze effectieve werkwijze bieden wij u 1 gratis proefbehandeling aan, zodat niet woorden maar daden voor ons spreken. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en u hoeft zich daarom geen zorgen te maken dat wij enig risico nemen met uw kwartsiet vloer. Ook voor reparatie en renovatie van uw kwartsiet vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen in alle gevallen voor een perfect eindresultaat. Kwartsiet is en blijft een bijzonder natuurproduct dat vraagt om professioneel onderhoud. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij verzorgen het.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere kwartsiet, hardstenen vloeren en Belgisch hardsteen staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
252
Beoordelingen
- Doetinchem
10
Helemaal zoals we het graag gehad zouden hebben!
Prettige kennismaking. Vlotte afspraak.en ook datum en tijd nagekomen! Normaal geef ik nooit een 10, maar de hele behandeling was uitstekend. We hopen nog lang van het mooie resultaat te genieten!
21.09.2020
- Den Haag
9
Super ervaring en geweldige service
Voor 2e keer geweest voor een extra nabehandeling.
19.09.2020
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again