Natuursteen kristalliseren? Vele opdrachtgevers gingen u voor!
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Unieke methode van marmer en natuursteen kristalliseren

Onze voorouders komen uit Spanje en waren ook daar al actief bezig met marmerbewerking. Zoals u weet is Spanje samen met Italië de trendsetter van marmer en natuursteen. De fijne kneepjes van het vak hebben we dan ook geleerd van de echte grootmeesters in marmerbehandeling. Hierdoor hebben wij de beschikking over unieke en gepatenteerde technieken en materialen. Het tijdrovende drogen van marmeren vloeren na een kristallen behandeling is bij onze methode niet meer nodig. Sterker nog, uw meubels kunnen gewoon in huis blijven. Wilt u meer weten over onze exclusieve kristallisatie methode? Wij laten u graag kennismaken.
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Spaans Kristalliseren door onze marmerexperts
Onze methode voor kristallisatie van marmeren vloeren geeft het resultaat waar u misschien al jaren naar op zoek bent. Een egale glans en bescherming, van binnen uit. Wij kunnen deze behandeling exclusief in Nederland uitvoeren. Bij onze kristallisatie zijn vlekken en doffe plekken op uw marmeren vloer voorgoed verleden tijd. Wij leggen de beschermende kristallen namelijk niet op de steen, maar erin. Hoe doen we dat? Marmer behandelen licht voor u een tipje van de sluier op. Wilt u liever een persoonlijke uitleg, advies over uw vloeren of gelijk een vrijblijvende offerte? Dan kunt u een afspraak maken met een van onze specialisten.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
219
Beoordelingen
- Hoenderloo
9
Ik ben zó blij met mijn "nieuwe vloer", met dank aan Marmer Behandelen.
Mijn vloer was al jaren dof en vlekkerig. Hoe vaak ik ook dweilde, steeds zag je voetafdrukken en hondenpootafdrukken. Het leek steeds erger te worden, niet schoon te houden. Nou ja, het was wel schoon maar zag er niet schoon uit, heel frustrerend. Ik stuurde een mail naar Marmer Behandelen en werd al na een paar dagen gebeld. Informatie uitgewisseld en men kon gelijk een prijsindicatie geven. Doordat onze vloer nogal wat obstakels heeft (meerdere opstapjes, houten stutbalken) bleek bij aankomst op de afgesproken dag dat de vloer niet in één dag te behandelen zou zijn. Een vervolgafspraak werd direct gemaakt, [...]
04.06.2020
- MEERSSEN
8
Prachtig resultaat van onze Perlato vloer
100% tevreden over de geleverde dienst! Vloer ziet er weer prachtig uit! Waar ik opmerkingen over heb zijn de kosten en dat wil ik graag even delen. Vooraf gesproken over 36m2. Wordt een prijs genoemd van €650 tot €850 excl. Dit was incl het bijwerken van voegen en stoppen van gaatjes. Uiteindelijk waren het 3 uurtjes werk, niets hoeven te herstellen en waren de kosten €800 Excl. Ik heb dit ook aan de medewerker kenbaar gemaakt. Reactie was dat dit incl. service en garantie was. Dit wilde ik toch even delen! Het blijft natuurlijk moeilijk om via de telefoon een indicatie van [...]
31.05.2020

Kristalliseren

Vindt u natuursteen mooi? Wij houden van natuursteen. De liefde is ook wederzijds want wij zijn in staat om alle natuurstenen vloeren weer te laten stralen, van binnen uit. Ons familiebedrijf Marmerbehandelen.nl heeft ruim 30 jaar ervaring in het behandelen van natuursteen. Wij hebben het vakmanschap in huis om uw natuurstenen vloer niet alleen de glans van weleer terug te geven, maar door onze unieke behandelmethodes ook langdurig te beschermen.
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again