Marmer impregneren | Professioneel impregneren marmer
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Marmer impregneren geeft vloeren weer glans en uitstraling

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen

Is marmer impregneren mogelijk?

We kunnen onderscheid maken tussen kalkhoudend natuursteen zoals marmer, travertin of hardsteen, en niet kalkhoudend natuursteen zoals graniet en leisteen. Alleen steensoorten zonder kalk hebben baat bij impregneren. Marmer vraagt dus om een andere aanpak. Door onze jarenlange ervaring weten we alles over de verschillende methodes om uw marmeren vloer perfect te beschermen. Daarom adviseren wij om marmer te kristalliseren in plaats van marmer impregneren. Granieten vloeren vormen een uitzondering, deze kunnen wel gekristalliseerd worden.
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo
De voordelen
Featured Image
  • Gratis demonstratie op locatie
  • Landelijk werkend
  • Meubilair blijft in huis
  • Stofvrije werkwijze
  • 30+ jaar familiebedrijf
  • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Marmer kristalliseren
Om uw marmeren vloer blijvend te beschermen tegen invloeden van buitenaf is kristalliseren de beste methode. Onze experts beheersen deze exclusieve techniek en werken met geavanceerde apparatuur. Eerst verwarmen we uw vloer door een lichte, constante wrijving. De poriën van het marmer gaan hierdoor openstaan. Vervolgens wordt ons unieke kristallisatiemiddel opgenomen in de steen. Tijdens het afkoelingsproces sluiten de poriën doordat de kristallen uitzetten. Het marmer is nu weer hard en ondoordringbaar. Vocht en vuil maken hierdoor geen schijn van kans. Deze bescherming komt van binnenuit, net als de prachtige diepe glans die we terugbrengen in uw vloer.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
261
Beoordelingen
- Abcoude
10
Netje en goed afgewerkt!
De heren van Marmerbehandelen hebben een prima job uitgevoerd in onze woonkamer (100m2) marmer. In 1 dag de vloer weer als nieuw. Er is netjes gewerkt, met voortreffelijke machines waardoor er eigenlijk geen extra stof o.i.d. in huis te vinden was. Wat ook heel fijn is dat het meubilair niet naar de tuin hoeft.
20.10.2020
- Den Haag
7
Goed
Behandeld zoals gezegd.
14.10.2020

Marmer impregneren vs. kristalliseren

Er zijn nog meer redenen waarom we bij Marmer Behandelen de voorkeur geven aan kristalliseren in plaats van impregneren marmer. Hoewel een impregneerlaag bescherming biedt, is dit slechts van korte duur. Een impregneerlaag ligt op de vloer en slijt snel weg bij normaal gebruik, vaak al na 1 tot 2 jaar. Daarnaast moeten alle meubels uit huis wanneer we met de behandeling beginnen. Vervolgens moet de vloer 3-12 uur lang drogen. Marmer impregneren vraagt dus om veel meer voorbereiding. Bij kristalliseren trekt het middel in de steen, er is dus geen slijtage van de beschermlaag. Bovendien kunnen alle meubels gewoon in huis blijven staan en heeft u geen last van stof.

Marmeren vloer impregneren door een specialist

Uw marmeren vloer beschermen tegen invloeden van buitenaf vormt een belangrijke stap bij marmer onderhoud. Voor het beste resultaat passen we een unieke methode van kristalliseren toe. Onze specialisten werken daarbij zeer zorgvuldig en gebruiken enkel geavanceerde apparatuur en kwalitatief uitstekende materialen. Onze exclusieve behandeling demonstreren we graag middels een proefstuk van 2m² op een door u gekozen plek. Bent u niet tevreden? Dan maken we dit ongedaan en betaalt u niets. Wilt u meer informatie of gelijk een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.
Boek eengratisdemonstratie
Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
Bedankt voor je aanvraag!
We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
Something went wrong
Please come back and try again