Chinees hardsteen behandelen? Uw vloer vlek en krasvrij!
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Chinees hardsteen behandelen op unieke Spaanse manier

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Dertig jaar ervaring in Chinees hardsteen behandelen

Met dertig jaar ervaring in de behandeling en renovatie van Chinees hardsteen en andersoortige natuursteen, weten de specialisten van marmerbehandelen.nl waar ze over praten. Zo weten ze dat middels polijsten vaak wel doffe vlekken in de toplaag ontstaan. Met het unieke Spaanse kristalmiddel worden de zo gehate looppaden voorkomen. Bovendien biedt deze werkwijze nog een groot voordeel. Na de behandeling hoeven de natuurstenen namelijk niet uit te harden en te drogen. Daardoor kunnen de meubels gewoon in de kamer blijven staan. Sterker nog: de klant hoeft helemaal niets te doen, want de medewerkers van marmerbehandelen.nl verplaatsen zelf het meubilair. Daar staat service namelijk nog echt hoog in het vaandel.
De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
‘Lichtgeef’ effect van binnenuit
Eerst wordt de temperatuur van de steen machinaal verhoogd. Dit zorgt voor geopende steenporiën en daardoor krijgt het kristalmiddel de kans in de steen te trekken. Als de steen vervolgens weer afkoelt, zet het kristal uit en wordt glasvorming in de steen voorkomen en is er van vlekken in de toplaag geen sprake meer. De kristallen in de steen worden door de werkwijze geactiveerd en zorgen voor het bekende ‘lichtgeef’ effect, een effect dat overigens ook wel eens ten onrechte hoogglans wordt genoemd. Hoogglans namelijk, suggereert dat er een glanslaag aan de buitenkant van de steen is aangebracht, terwijl de methode van marmerbehandelen.nl zorgt dat het zo prachtige licht uit de steen zelf komt. Behalve met Chinees hardsteen kan de bijzonder effectieve methode ook gebruikt worden voor marmer, travertin, terrazzo en Belgisch hardsteen.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
265
Beoordelingen
- Tilburg
8
Resultaat is naar tevredenheid.
Ik wist niet goed wat ik er van moest verwachten maar het eindresultaat ziet er goed uit, alleen jammer van de plekken die hij niet helemaal weg kon krijgen omdat deze te lang hebben ingevreten in de tegels. Maar ook die zien er nu beter uit dan dat het was. Ook Johan was prettig in de communicatie hij vertelde vooraf duidelijk dat hij die plekken waarschijnlijk niet helemaal weg kon krijgen.
29.10.2020
- Rotterdam
10
Top
Onze vloer is lelijk geworden door de kinderen. Via onze buurman zijn we bij dit bedrijf terecht gekomen. Vloer is weer nieuw. Dankje
28.10.2020

Zo goed als nieuw

Marmerbehandelen.nl is overigens ook specialist op het gebied van het impregneren en polijsten van leisteen, gneis, graniet en andere kalkloze steenvloeren en heeft bovendien een manier van werken die ook al uniek genoemd mag worden. Na een telefonisch onderhoud en een eerste prijsindicatie, brengt een vakman van marmerbehandelen.nl een bezoek aan huis om de vloer te inspecteren, een precieze prijs aan te geven én om een klein deel van de vloer op de unieke manier te behandelen. Zo kan de klant zien hoe het eindresultaat zal worden. Is de klant tevreden? Dan wordt ook meteen de rest van de vloer aangepakt en beschikt de klant aan het einde van de dag over een vloer die er weer zo goed als nieuw uitziet. Niet tevreden? Dan betaalt de klant uiteraard niets.

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again