Chinees hardsteen behandelen? Uw vloer vlek en krasvrij!
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Chinees hardsteen behandelen op unieke Spaanse manier

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Dertig jaar ervaring in Chinees hardsteen behandelen

Met dertig jaar ervaring in de behandeling en renovatie van Chinees hardsteen en andersoortige natuursteen, weten de specialisten van marmerbehandelen.nl waar ze over praten. Zo weten ze dat middels polijsten vaak wel doffe vlekken in de toplaag ontstaan. Met het unieke Spaanse kristalmiddel worden de zo gehate looppaden voorkomen. Bovendien biedt deze werkwijze nog een groot voordeel. Na de behandeling hoeven de natuurstenen namelijk niet uit te harden en te drogen. Daardoor kunnen de meubels gewoon in de kamer blijven staan. Sterker nog: de klant hoeft helemaal niets te doen, want de medewerkers van marmerbehandelen.nl verplaatsen zelf het meubilair. Daar staat service namelijk nog echt hoog in het vaandel.
De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
‘Lichtgeef’ effect van binnenuit
Eerst wordt de temperatuur van de steen machinaal verhoogd. Dit zorgt voor geopende steenporiën en daardoor krijgt het kristalmiddel de kans in de steen te trekken. Als de steen vervolgens weer afkoelt, zet het kristal uit en wordt glasvorming in de steen voorkomen en is er van vlekken in de toplaag geen sprake meer. De kristallen in de steen worden door de werkwijze geactiveerd en zorgen voor het bekende ‘lichtgeef’ effect, een effect dat overigens ook wel eens ten onrechte hoogglans wordt genoemd. Hoogglans namelijk, suggereert dat er een glanslaag aan de buitenkant van de steen is aangebracht, terwijl de methode van marmerbehandelen.nl zorgt dat het zo prachtige licht uit de steen zelf komt. Behalve met Chinees hardsteen kan de bijzonder effectieve methode ook gebruikt worden voor marmer, travertin, terrazzo en Belgisch hardsteen.
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
338
Beoordelingen
- Veenendaal
8
"de vloer kon weer mooi worden"
We hebben goede ervaringen met het bedrijf "marmerbehandelen" de afspraken werden goed nagekomen. Zo werd er 's ochtends vooraf ter plekke een voorbeeld gemaakt zodat we konden kiezen uit een licht reiniging of een grondige reiniging. Direct werd er keurig opgemeten en de kosten afgesproken. De medewerkers waren deskundig en correct. Ik heb er met genoegen naar gekeken. Het resultaat was een prachtige vloer. Die we vanaf mooi gaan houden en waar we als dat nodig mocht zijn weer het bedrijf "marmerbehandelen" zullen vragen dit te doen. Met vriendelijke groet, Marten van der Zee
16.04.2021
- Amsterdam
10
100% aanbevolen!
Na bijna 22 jaar was het de hoogste tijd om onze marmeren vloer (rose aurora) een behandeling te laten geven. Geen idee wie daarvoor in te schakelen, dus op internet gezocht en uitgekomen bij Marmerbehandelen.nl, ook omdat die bij ons uit de buurt komen en hele goede recensies hebben voor hun gekozen. Na wat speurwerk op internet besloten om hen de opdracht te gunnen. Omdat wij nog wat andere werkzaamheden willen laten uitvoeren was het puzzelen om alles qua planning te laten aansluiten. Daar hebben zij zeer goed en flexibel op ingespeeld. Het werk is inmiddels uitgevoerd naar grote tevredenheid. Onze [...]
14.04.2021

Zo goed als nieuw

Marmerbehandelen.nl is overigens ook specialist op het gebied van het impregneren en polijsten van leisteen, gneis, graniet en andere kalkloze steenvloeren en heeft bovendien een manier van werken die ook al uniek genoemd mag worden. Na een telefonisch onderhoud en een eerste prijsindicatie, brengt een vakman van marmerbehandelen.nl een bezoek aan huis om de vloer te inspecteren, een precieze prijs aan te geven én om een klein deel van de vloer op de unieke manier te behandelen. Zo kan de klant zien hoe het eindresultaat zal worden. Is de klant tevreden? Dan wordt ook meteen de rest van de vloer aangepakt en beschikt de klant aan het einde van de dag over een vloer die er weer zo goed als nieuw uitziet. Niet tevreden? Dan betaalt de klant uiteraard niets.

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again