Belgisch hardsteen laten behandelen. Gratis proefstuk!
checkmark Gratis proefstuk op locatie
checkmark Meubilair kan in huis blijven
checkmark Stofvrije werkwijze
checkmark 30 jaar ervaring
checkmark Landelijk operationeel
splash background
shadow background shadow background

Belgisch en Chinees hardsteen behandelen wij met zorg en passie

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
splash background
Bekijk hier onze bedrijfsvideo bekend van TV
Bekijk hier onze bedrijfsvideo

Hoe kunt u Belgisch hardsteen laten behandelen?

Belgisch hardsteen kunt u op meerdere manieren laten behandelen. Stel, u heeft vervelende vlekken op uw vloer die u zelf niet kunt verwijderen of lelijke krassen door intensief gebruik. Het laten polijsten van uw vloer is dan beslist geen overbodige luxe. Met geavanceerde apparatuur wordt de bovenste laag als het ware vlak geschuurd, zodat het oppervlak weer gladder wordt en oneffenheden verdwijnen. Ook de glansgraad wordt door het polijsten weer in ere hersteld.
Het kan ook zijn dat u Chinees hardsteen in huis heeft. Het lijkt veel op Belgisch hardsteen, maar in de praktijk verkleurt deze steen een stuk sneller. Dit komt door het aanwezige dolomiet dat na verloop van tijd verantwoordelijk is voor een lichte verkleuring. Ondanks dat Chinees hardsteen vaak een stuk voordeliger is in aanschaf, vergt het meer onderhoud. Zeker om de mooie kleur in stand te houden. Voor ons geen probleem, want u kunt door ons zowel Belgisch als Chinees hardsteen laten behandelen.
De voordelen
Featured Image
 • Gratis demonstratie op locatie
 • Landelijk werkend
 • Meubilair blijft in huis
 • Stofvrije werkwijze
 • 30+ jaar familiebedrijf
 • 100% tevredenheidsgarantie

Stuur ons een email

Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
VERZENDEN
Onze werkwijze
Icon Background
Icon Image
1

Neem vrijblijvend contact

Bel of mail ons vrijblijvend. Wij bespreken telefonisch de conditie van uw vloer en aan de hand daarvan geven wij u een prijsindicatie en informatie over hoe wij uw vloer opknappen.
Icon Background
Icon Image
2

Gratis proefstuk en prijsopgave

Wij komen vrijblijvend naar u toe, op locatie inventariseren wij de werkzaamheden om vervolgens een exacte prijs te berekenen. Daarbij demonstreren wij gratis een proefbehandeling van 2m² op de door u gekozen plek.
Icon Background
Icon Image
3

Wij gaan direct aan de slag!

Bent u tevreden over het proefstuk? Dan starten wij gelijk met de werkzaamheden en heeft u binnen één dag een vloer als nieuw. Is het proefstuk niet naar wens, dan betaalt u helemaal niets!
Onderhoud van Belgisch en Chinees hardsteen
De technieken en producten die wij gebruiken voor het behandelen van Belgisch en Chinees hardsteen zijn afkomstig uit Spanje. Hiermee onderscheiden wij ons van andere natuursteenspecialisten. Een gratis proefstuk op locatie zal u de verrassende uitkomst laten zien, zodat u weet hoe mooi uw hardstenen vloer er na behandeling weer uit zal zien. Al jarenlang hebben wij hiermee succes. Of het nu gaat om eenvoudig onderhoud of professioneel polijsten van een vloer, de referenties op onze website spreken voor zich. Wilt u ook een geweldig resultaat? U hoeft alleen maar een afspraak te maken.

Met meer dan dertig jaar ervaring in het schoonmaken, onderhouden, impregneren, kristalliseren, polijsten, slijpen, afslijpen, reinigen, repareren en renoveren van onder andere Belgisch en Chinees hardsteen, staan wij als natuursteen specialist voor u klaar. Neem voor een offerte of advies gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
Voor na marmerbehandelen
decoration background
klanten vertellen
9.2
klantenvertellen
338
Beoordelingen
- Veenendaal
8
"de vloer kon weer mooi worden"
We hebben goede ervaringen met het bedrijf "marmerbehandelen" de afspraken werden goed nagekomen. Zo werd er 's ochtends vooraf ter plekke een voorbeeld gemaakt zodat we konden kiezen uit een licht reiniging of een grondige reiniging. Direct werd er keurig opgemeten en de kosten afgesproken. De medewerkers waren deskundig en correct. Ik heb er met genoegen naar gekeken. Het resultaat was een prachtige vloer. Die we vanaf mooi gaan houden en waar we als dat nodig mocht zijn weer het bedrijf "marmerbehandelen" zullen vragen dit te doen. Met vriendelijke groet, Marten van der Zee
16.04.2021
- Amsterdam
10
100% aanbevolen!
Na bijna 22 jaar was het de hoogste tijd om onze marmeren vloer (rose aurora) een behandeling te laten geven. Geen idee wie daarvoor in te schakelen, dus op internet gezocht en uitgekomen bij Marmerbehandelen.nl, ook omdat die bij ons uit de buurt komen en hele goede recensies hebben voor hun gekozen. Na wat speurwerk op internet besloten om hen de opdracht te gunnen. Omdat wij nog wat andere werkzaamheden willen laten uitvoeren was het puzzelen om alles qua planning te laten aansluiten. Daar hebben zij zeer goed en flexibel op ingespeeld. Het werk is inmiddels uitgevoerd naar grote tevredenheid. Onze [...]
14.04.2021

Binnen een dag een ‘nieuwe’ vloer

Wij werken door geheel Nederland. Van Drenthe, Flevoland, Friesland, Noord-Holland en Gelderland, tot Overijsel, Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Voor de volledigheid treft u hieronder een beperkte opsomming aan van steden waar wij onze opdrachtgevers tot volle tevredenheid van dienst hebben mogen zijn.

  Boek eengratisdemonstratie
  Ons bedrijf behandelt met veel zorg en expertise natuurstenen vloeren door heel Nederland.
  Bedankt voor je aanvraag!
  We zullen je zo spoedig mogelijk antwoorden
  Something went wrong
  Please come back and try again